forn de
CAN FRAU

Descobreix Can Frau

El Forn de Can Frau està situat a la plaça de Sóller, en ple centre. Tots els seus productes estan elaborats amb ingredients autòctons de Mallorca, ecològics i de màxima qualitat.

Volem donar a conèixer la nostra gastronomia, tornant als nostres orígens, demostrant que el menjar natural i fet com abans és d'una qualitat excel·lent. Autèntica brioixeria i rebosteria mallorquina amb un toc d'innovació que harmonitza amb l'espai on es troba.

L'atenció personalitzada i el nostre entusiasme per l'ofici és el que caracteritza el Forn de Can Frau. Preparem tots els nostres productes amb molta cura i molta dedicació.

Què oferim?

Al Forn de Can Frau hi pots passar una estona agradable, amb els teus, esmorzant o berenant, a qualsevol hora del dia, a més de comprar-hi pans i rebosteria.

Per esmorzar pots escollir entre una selecció de sucs, iogurts casolans, cafès, xocolata desfeta, coques, entrepans… Per dinar t'oferim una gran varietat d'entrepans freds i calents, les tradicionals 'galletes trempades' i, per berenar, la nostra deliciosa brioixeria casolana, acabada de sortir del forn (ensaïmades, croissants, coques, etc.), sense oblidar les nostres famoses 'garrovetes del Papa'.

L'ambient

La decoració del Forn de Can Frau mostra la fusió entre la modernitat i la tradició autèntica mallorquina. Un entorn acollidor amb diferents espais combinats acuradament (la zona de cafeteria, fleca i rebosteria) que transmeten calidesa i que conviden a entrar i formar part del lloc.