can frau
HISTÒRIA

Per conèixer la història de Panificadora Frau S.A., ens hem de remuntar a l'any 1923, quan la família Frau va obrir el primer forn de pa a la plaça dels Estiradors de Sóller, on anteriorment hi tenien la botiga de can Cambuix, on venien fruites, fruits secs, menjar pels animals, etc. Al cap d'uns anys, i amb el negoci consolidant-se, varen crear la Panificadora Sollerense S.L juntament amb els altres Forners de Sóller, i anys més tard (1960) ho deixarien per muntar el seu propi negoci al carrer Pastor. Amb el temps, compraren el forn de Ca'n Capet al carrer Sant Jaume i Toni Frau Pastor tornà a Panificadora Sollerense S.L, aquest cop com a propietari, fins a la seva jubilació.

El seu fill Toni Frau Oliver segueix les seves passes, qui al igual que el seu pare i el seu padrí la regenta fins a la seva jubilació.

Malgrat el pas del temps, sempre s'ha mantingut la manera de fer la feina: artesanal, tradicional i amb qualitat. L'únic que ha canviat ha estat el nom de l'empresa: inicialment, Panificadora Sollerense, per acabar anomenant-se Panificadora Frau S.A. fins a dia d'avui.

Antònia Frau Crespí, filla i successora del negoci familiar segueix amb les mateixes fórmules, maneres de fer feina i tradicions dels seu avantpassat, Toni Frau Puig, però contant també, amb l'experiència del seu padrí Toni Frau Pastor i del seu pare Toni Frau Oliver. I per molts d'anys!